Autobanden en velgen in Vorst - Profile Tyrecenter Redant

Profile Tyrecenter
Redant
Bert Redant
Bedrijfsleider
Adres
Ruisbroeksesteenweg   121
1190   Vorst

T: 02/310.68.10
E: vorst@profile.be

ONZE KLANTEN OVER ONS
- Nico De Schryver, 22 okt 14
9,2
- Gunter De Greef, 20 sep 14
9,9
- Stefaan Barra, 26 aug 14
9,8
- Thijs Vandenbroucke, 16 jul 14
10
- Michael Bark, 10 jul 14
10
- Jacobus Nuijten, 15 jun 14
9,9
Profile Tyrecenter, Beter in Banden en Velgen

Profile Tyrecenter is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke specialist in banden en velgen van België. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u.


Banden


Profile Tyrecenter is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter heeft daarnaast oog voor uw belangen, maar ook voor het milieu. 


Velgen


Door een set lichtmetalen velgen geeft u uw auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van uw auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van uw banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter aan het juiste adres.


Auto-onderhoud


Ook voor auto-onderhoud kunt u bij Profile Tyrecenter terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

 

Via onze webshop kunt u online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

 

Routeplanner
Profile Tyrecenter heeft meer dan 180 vestigingen in Belgium. Graag helpen we bij u in de buurt. Zoek uw vestiging voor openingstijden, adres, route en meer informatie.