Autobanden en velgen in Vorst - Profile Tyrecenter Redant

Profile Tyrecenter
Redant
Bert Redant
Bedrijfsleider
Adres
Ruisbroeksesteenweg   121
1190   Vorst

T: 02/310.68.10
E: vorst@profile.be

ONZE KLANTEN OVER ONS
- Gorik Wynants, 27 nov 15
8,1
- Catherine Lurinx, 28 okt 15
10
- Tim BROODCOORENS, 27 okt 15
10
- tine anthoon, 20 okt 15
8,3
- Greg Van Buggenhout, 06 okt 15
10
- Jean Pinte, 05 okt 15
9,5
Profile Tyrecenter, Beter in Banden en Velgen

Profile Tyrecenter is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke specialist in banden en velgen van België. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u.


Banden


Profile Tyrecenter is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter heeft daarnaast oog voor uw belangen, maar ook voor het milieu. 


Velgen


Door een set lichtmetalen velgen geeft u uw auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van uw auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van uw banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter aan het juiste adres.


Auto-onderhoud


Ook voor auto-onderhoud kunt u bij Profile Tyrecenter terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

 

Via onze webshop kunt u online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

 

Routeplanner
Profile Tyrecenter heeft 46 vestigingen in Belgiƫ. Graag helpen we bij u in de buurt. Zoek uw vestiging voor openingstijden, adres, route en meer informatie.