• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel Europa
  • Online banden management

Industrie

Voor bedrijfszekerheid in de industriële sector moet u in beweging blijven. Want aan stilstaand materieel hebt u niets. Bij Profile hebben we veel kennis in huis over industriële voertuigen. Banden en onderhoud in die sector zijn onze specialiteit. Als het aan ons ligt, staat u nooit meer stil. Door ons grote internationale netwerk en onze merkonafhankelijkheid kennen we de markt. Daardoor geven we altijd het beste advies. Uw besparing is daarbij ons uitgangspunt. Dat geldt voor uw portemonnee én voor het milieu.

Met goed bandenonderhoud bespaart u op termijn namelijk veel op onderhoudskosten én verbruikt u minder brandstof. Dus bent u op zoek naar een échte expert? Wilt u een partner die alles weet over luchtbanden, volrubberbanden én massieve banden? Op zoek naar een partij die alles weet over ruilvelgen en sipen? Dan hebt u die gevonden: bij Profile!

Banden

In de industriële sector zijn er banden in alle soorten en maten. Daardoor hebt u voor bandenmanagement heel specifieke kennis nodig. Profile is hyperspecialist, zeker als het gaat om industriële voertuigen. Wij weten alles over luchtbanden, volrubberbanden en massieve banden. Profile helpt u graag op weg.

Diensten

Mobiele service

Als u niet naar ons komt, komen wij naar u. We checken bijvoorbeeld uw banden, velgen en accu’s bij u op locatie. Reparaties doen we meteen. 

Klik hier voor meer informatie

Sipen

Bij sipen maakt een spiraalvormig mes kleine insneden in het loopvlak van een band. Daardoor ontstaan micro-profielgroeven. 

Klik hier voor meer informatie

Ruilvelgen

Een wielwissel: het komt nooit goed uit. Met het ruilvelgenconcept van Profile brengt u stilstand van materieel door een wielwissel terug tot een minimum. 

Klik hier voor meer informatie

Accu

Als u een accu lange tijd onophoudelijk gebruikt, loopt die leeg. In de industriële sector komt dit probleem vaak voor. 

Klik hier voor meer informatie

Meer informatie over de soorten Industriebanden kunt u hier vinden.