• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel Europa
  • Online banden management

Mobiele service units

Stel: u wilt uw vloot laten controleren op bandenspanning, maar u kunt niet bij ons langskomen. Het komt qua planning niet uit of u hebt te weinig tijd, personeel of materieel in huis voor zo’n grootscheepse controle. Dan heeft Profile de oplossing voor u. Met onze mobiele service units komen we naar u toe!

Wat doen de mobiele service units van Profile?

De mobiele eenheden zijn inzetbaar in een breed scala aan activiteiten. Allereerst fungeren ze als supersnelle pechservice. Staat u stil, dan helpen wij u ter plaatse. In de meeste gevallen bent u binnen twee uur weer op weg. Er is nog een andere mogelijkheid. U wilt een wagenparkcontrole, maar u kunt niet bij ons op de vestiging komen. In dat geval controleren we uw vloot graag bij u op locatie. We kijken bijvoorbeeld naar bandenspanning, slijtagebeelden en beschadigingen. Eventuele reparaties voeren we het liefst meteen voor u uit.

Zijn de mobiele service units wel verbonden aan een vestiging?

Ja, onze service units kunnen terugvallen op goede en moderne werkplaatsen. Dit maakt de dienstverlening van Profile uniek in de bandenmarkt. Transportbedrijven maken dan ook intensief gebruik van deze service.

Hoe zit het met de beschikbaarheid van de mobiele service?

Profile heeft een vloot van zo’n driehonderd mobiele service units. Binnen enkele jaren is deze service uitgegroeid tot een fijnmazig netwerk. We komen overal, wanneer u wilt.

Hoe profiteer ik van de mobiele service units?

  • Met onze mobiele service bent u geen tijd kwijt aan het bezoek van een reguliere vestiging.
  • Eén telefoontje is voldoende: binnen korte tijd bent u weer op weg.
  • Rijdt uw voertuig niet meer, dan komen we op locatie.

Behoefte aan service op locatie? Laat van u horen!